Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Zenelejátszó modul

Modul alkalmazásával mp3 zenéket játszhatunk le oldalunkon. A tartalomkezelő rendszerek (CMS) dinamikus oldalakból épülnek fel, így minden oldal külön külön töltődik be, amikor egy menügombra kattintunk. Ezért a zenék is minden oldalra lépésnél újra és újra elölről indulnak. (az állandó újraindulást kiküszöbölendő, a modul egy felugró ablakos zenelejátszót is tartalmaz, így a zenelejátszás az oldalakon való navigálástól függetlenül és folyamatosan (újraindulás nélkül) működik.

Gábriel

AMIBEN MINDENKÉPPEN SZÁMÍTHAT RÁNK:
Joomla honlapkészítés, webáruház tervezése, domain és webtárhely biztosítása, webgrafika és reklámgrafikai tervezés.

Egyedi kéréseknek megfelelő Joomla honlapok tervezése, megvalósíthatatlannak tűnő Joomla sablonok tervezése, hibásan működő Joomla modulok/komponensek hibakeresése és javítása, egyedi frontend-backend komponensek/modulok fejlesztése, kiegészítők Joomla komponensekhez,...
kisebb-nagyobb arculattervezés, logó tervezés, reklámanyagok, szórólapok, plakátok, leporellók grafikai tervezése, ... ...

Webhely: www.gfaktor.hu E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.