Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Webtárhely bérlése

Ha már regisztráltuk a domain nevet, akkor a honlap elhelyezéséhez szükséges még egy tárhely is. Webtárhely (webhosting) szolgáltatásunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenkinek kedvező legyen. Akiknek komoly technikára van szükségük, és azoknak is, akik mindössze a weboldalukat szeretnék feltölteni. Hosting szolgáltatásunknál külön figyelmet szenteltünk a gyorsaságra és biztonságra.
Webtárhely, email szolgáltatást megfelelően karbantartott és üzemeltetett, több nagy teljesítményű szerver biztosítja, amelyek közvetlenül a BIX (Budapest Internet eXchange) központi épületében található, így a Magyarországon elérhető maximális sávszélességgel csatlakozik majd az Ön honlapja is a hazai és nemzetközi hálózatokra. Hiszen egy üzleti weboldal esetében látogatok elvesztését, bevételek kiesését jelentheti, ha lassú, vagy éppenséggel leáll a szerver és ezáltal nem érhető el a napi több száz vagy éppen több ezer látogató számára a weboldal.

Google kereső és a webtárhelyek

A Google a Googlebot nevű keresőrobot használatával gyűjti a dokumentumokat az interneten, és ez alapján frissíti az adatbázisát a weboldal adataival. A weboldal frissítésének gyakoriságától és a "keresőbarátságától" függően bizonyos weboldalaknál ez a feltérképezés naponta többször is lehetséges, de van ahol csak havi rendszerességű. A Googlebot munkáját nagymértékben elősegíti egy gyors szerver, így ugyanis ugyanannyi idő alatt sokkal több oldalt, aloldalt képes bejárni a keresőrobot. Fontos tehát pénzt és időt áldozni arra, hogy megfelelő minőségű és gyorsaságú tárhelyen üzemeltessük weboldalunkat.

Webtárhely bérlésnél miben lehetünk segítésére?

  • Segítünk felmérni, hogy mekkora tárhelyre van szüksége
  • Minőségi webtárhely szolgáltatásokat kínálunk cége számára
  • Gyors, precíz lebonyolítás és adminisztráció
  • Amennyiben szerver vásárláson gondolkodik, segítünk kiválasztani a legoptimálisabb megoldást
  • Teljeskörű ügyintézést kínálunk, hogy az adminisztrációval ne az Ön ideje menjen el