Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Webgrafika készítés, honlap arculattervezés

Vállalom már meglévő honlapok grafikájának teljes, vagy részleges átalakítását, újratervezését. Egyedi igényeknek megfelelően, meglévő vagy új arculat webesítésével új webgrafika tervezését, illetve Joomla sablon készítése, tervezése.

Egy honlap készítésénél nyújtott megoldások közül, a webgrafika készítése - honlap arculatterv kialakítás - ami a legjobban a szívemhez nőtt és egyben a kedvencem is. Az egyik ok, amiért ez így alakult, hogy a sok feladatrészek közül ez az "egyetlen" szakasz, amiben a Megrendelők is aktívan részt tudnak venni és leginkább érdekli őket. A honlapok készítésének többi szakasza vagy unalmas, vagy nem is érdekli Őket különösebben. Viszont a webgrafika készítése, a honlap arculata, külleme annál inkább. Ez a tervezés határozza meg azt, hogy a vállalkozás milyen megjelenéssel mutatkozik az ügyfelei előtt.
Folyamatosan arra törekszem, hogy webgrafika munkák a lehető legmagasabb színvonalon, a legprecízebb kivitelezéssel készüljenek az utolsó pixelekig.
A hagyományos honlap megjelenéstől a letisztult, minimalista honlap arculaton át, a részleteiben kidolgozott Joomla grafikai elemekkel felépített, akár animációs Flash kiegészítők létrehozásáig.

Pozitív első benyomás! Ezzel is segítve az Ön értékesítését, ügyfélszerzését, bevételének növekedését!

Kérje ajánlatomat honlapja új arculatának megtervezéséhez

 

A webgrafika - honlaparculat, mint a megfelelő eszköz!

Egy megfelelően, minőségben elkészített honlap arculatterv egyáltalán nem elhanyagolható, felesleges elem! Pozitív érzelmeket vált ki a látogatókban, így megbízhatóságot és profizmust sugall, melyet a vállalkozásával azonosítanak!
A webgrafika, a megfelelően elkészített honlap arculat egy eszköz (hasonlóan egy üzlethelyiség, vagy bemutatóterem kialakításához, berendezéséhez, termékek elrendezéséhez), mely segítségével elnyerjük látogatóink bizalmát, mely segítségével elérjük, hogy a kritikus első másodpercekben pozitív benyomást keltsünk magunkról, vállalkozásunkról.
Eszköz, mely segítségével elérjük, hogy a vásárló inkább hozzánk térjen be és ne a szomszéd üzletbe, mely segítségével maradandóak leszünk látogatónk emlékeiben. Ennek köszönhetően érjük el, hogy látogatónk a honlapunkon maradjon és a Számára nyújtott információkat is eljuttassuk felé.
Ha egy webgrafika - honlap arculatterv - nem megfelelően van elkészítve, hibásan jelenik meg a böngészőkben, nem megfelelően van kialakítva a tartalom elrendezése, készítésénél nincs figyelembe véve számos webergonómiai kialakítás, ha első ránézésre összességében a "gagyi" hatást kelti, akkor sok sok látogatót, érdeklődőt vesztünk, akár naponta.

Joomla sablon készítés - Joomla sablon átalakítás

Meglévő Joomla honlapok teljes, vagy részleges átalakítása, újratervezése. Letölthető Joomla sablonok átalakítása, személyre szabása. Egyedi igényeknek megfelelően, meglévő vagy új arculat webesítésével új Joomla sablon készítése, tervezése.