Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Webhosting

Vállaljuk magyarországi és számos külföldi végződéssel rendelkező domain nevek regisztrációját
- biztonságos, gyors és keresőbarát webtárhely szolgáltatásokkal, különböző e-mail fiókok biztosításával, ügyintézésével és karbantartásával.


Vállaljuk magyarországi és bizonyos külföldi végződéssel rendelkező domain nevek regisztrációját, karbantartását. A piacon található nagyszámú domain regisztrációs lehetőségek közül kiválasztani az ideális megoldást azonban nem mindig könnyű feladat. Honlapja elkészíttetésekor ennek lebonyolításával sem kell bajlódnia!

Ha már regisztráltuk a domain nevet, akkor a honlap elhelyezéséhez szükséges még egy tárhely is. Webtárhely (webhosting) szolgáltatásunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenkinek kedvező legyen. Akiknek komoly technikára van szükségük, és azoknak is, akik mindössze a weboldalukat szeretnék feltölteni. Hosting szolgáltatásunknál külön figyelmet szenteltünk a gyorsaságra és biztonságra.

Hosting szolgáltatásunk keretében biztosítunk Ügyfeleink részére e-mail szolgáltatásokat is. Az említett szolgáltatáscsoport alatt azt értjük, hogy meglévő, vagy új domain nevéhez kapcsolódóan e-mail postafiókokat hozunk létre, valamint ehhez rendelünk egyéb rendszerszintű megoldásokat.

Miért szükséges a domain név regisztrálás?

A domain név egy egyedi azonosító, cím. Olyan, mint az otthonunknak a posta címe. Ezen cím segítségével találnak meg - érnek el bennünket, ill. honlapunkat. Hogy ne csak meglátogatni tudjanak az érdeklődők és ügyfelek, hanem leveleket is tudjanak nekünk küldeni és kapcsolatot tartani, a domain név regisztrálása után különböző email címeket is létrehozhatunk Pl.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ma rengeteg cég vállalja, hogy ingyenesen ad egy domain nevet, tárhellyel együtt. Ezek tökéletesek, ha az ember magán célra használja majd a honlapot – például esküvő, lagzi, újszülött gyermek, vagy egy esti buli képeit szeretné mutogatni a barátainak -, azonban ha üzleti szempontok vezérlik, akkor nem javasolt ezeket az ingyenes szolgáltatásokat igénybe venni.