Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Mi a célja a honlapnak? Mit vár el Ön a honlapjától?

Évekkel ezelőtt mikor még nem volt ekkora verseny az online piacon, nem is volt annyira fontos kérdés, sőt, szinte eszébe sem jutott senkinek. Ma viszont, ez az egyik legfontosabb kérdés!
Ugyanis egyre nagyobb a harc az interneten és szinte mindenki a keresőket használja információk szerzésére. A lehetőségek korlátlanok lettek a bemutatkozástól a piackutatáson át az értékesítésig és egyre kiélezettebb kereskedelmi verseny alakult ki. Nagyon sokan nem gondolják át megfelelően, hogy mit is szeretnének, csak annyit tudnak, hogy a konkurencia is jelen van, és így nekem is ott kell lennem.

01Ezért van az, hogy a honlapok 75%-a semmit nem érnek.
Csak pénzbe kerültek és viszik a pénzt továbbra is. Nem dolgoznak, nem tesznek semmit, nem segítik a vállalkozás életét.

02Ezért van az, hogy sok felesleges funkció található a honlapon,
amit senki nem használ, csak lassítja a honlapot, viszont ugyanakkor azon kiegészítők, melyekkel a honlap képes volna ügyfeleket hozni, plusz bevételt termelni, hiányzik.

Azt javasoljuk, hogy miután kiderült, hogy mi a honlap célja és funkciója, de a hozzá szükséges modulok, kiegészítők alkalmazásában még nem annyira biztosak, inkább kérjék segítségünket, vagy akár csúsztassuk a kiegészítő modul megrendelését. Két, három hónap eltelte után a gyakorlatban úgyis kiderül mire is van igazán szükség.