Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Közösségi média - Facebook, Google, Twitter, iwiw modulok

Közösöggéi média integrálása (aktivitás bejegyzések, tetszik doboz, hírfolyam, követők feltüntetése a honlapon–fényképekkel – db számmal)

 

Like box - .

like-box

Nettó 6.200.-

 

 

Közösségi tetszik/szavazás és megosztás gombok - Facebook, Twitter, Google, IwIw gombok integrálása például a cikkek alján és/vagy tetején. Az alkalmazás segítségével a látogatok lájkolni tudják az adott oldalt (illetve cikket) és kedvük szerint meg is tudják osztani saját Facebook, Google, Twitter, IwIw oldalukon, ahol a látogató ismerősei - rajongói is olvasni tudják, értesülni tudnak az oldalunk tartalmáról.

tetszik-szavazas-megosztas

Nettó 6.200.-

 

 

Honlaptartalom és Facebook kommentek együtt - segítségével az oldalak tartalmához (cikkekhez) hozzászólhatnak (kommenteket írhatnak) a látogatók, mely mind a honlapon, mind a Facebook oldalon megjelennek. Közkedvelt kiegészítője a honlapoknak, mert a akik kommentezik a honlapot (ill. bármely oldalát), azoknak fényképük és nevük is automatikusan csatolva lesz a hozzászólásukhoz. Ezzel visszaszorítva a trágár, vagy nem odaillő megjegyzéseket.

cikk-facebook-kommentek

Nettó 6.200.-

 

 

Automata Facebook megosztás - segítségével a honlap tartalma (cikkek) automatikusan megosztásra kerülnek a FACEBOOK oldalon is.
Ez a beépülő modul lehetővé teszi, hogy automatikusan elküldje a honlapunkon megírt, majd közzétett cikkeket a Facebook falra és/vagy a Facebook fanpage-re. Így anélkül frissen és karban tudjuk tartani a közösségi oldalunkat, hogy oda állandóan be kéne külön lépni és ott is megírni egy rövid kis bevezetőt, vagy linket másolni és megosztani az éppen aktuális új hirdetésünkről, új blog bejegyzésünkről, vagy bármi újonnan megírt cikkünkről. Elegendő csak a honlapunk admin felületén megírnunk az új tartalmat (vagy egy meglévőt módosítani) és a mentés gomb megnyomásával egy időben a honlapunkon és a Facebook oldalunkon is publikálva lesz.

auto-megosztas

Nettó 12.400.-

 

 

A négy modul együttes megrendelése esetén

Nettó 20.150.-

 
 
Gábriel

AMIBEN MINDENKÉPPEN SZÁMÍTHAT RÁNK:
Joomla honlapkészítés, webáruház tervezése, domain és webtárhely biztosítása, webgrafika és reklámgrafikai tervezés.

Egyedi kéréseknek megfelelő Joomla honlapok tervezése, megvalósíthatatlannak tűnő Joomla sablonok tervezése, hibásan működő Joomla modulok/komponensek hibakeresése és javítása, egyedi frontend-backend komponensek/modulok fejlesztése, kiegészítők Joomla komponensekhez,...
kisebb-nagyobb arculattervezés, logó tervezés, reklámanyagok, szórólapok, plakátok, leporellók grafikai tervezése, ... ...

Webhely: www.gfaktor.hu E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.