Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Képgaléria beépülő modul

A beépülő modul kiegészítéssel képeket, (általános, különböző LightBox-os felugró ablakos) képgalériákat helyezhetünk el közvetlenül a cikkekben, oldal tartalmában.

Ellentétben a többi képgaléria BEÉPÜLŐ MODULOKKAL szemben, lehetőség van admin felületen keresztül a képek feltöltésére, kezelésére, ez általában a beépülők esetén csak a médiamenedzser használatával vagy FTP programmal lehetséges. Plusz ennél a beépülő galériánál lehetőség van még arra is, hogy a képeknek neveket és leírásokat adjunk.

Gábriel

AMIBEN MINDENKÉPPEN SZÁMÍTHAT RÁNK:
Joomla honlapkészítés, webáruház tervezése, domain és webtárhely biztosítása, webgrafika és reklámgrafikai tervezés.

Egyedi kéréseknek megfelelő Joomla honlapok tervezése, megvalósíthatatlannak tűnő Joomla sablonok tervezése, hibásan működő Joomla modulok/komponensek hibakeresése és javítása, egyedi frontend-backend komponensek/modulok fejlesztése, kiegészítők Joomla komponensekhez,...
kisebb-nagyobb arculattervezés, logó tervezés, reklámanyagok, szórólapok, plakátok, leporellók grafikai tervezése, ... ...

Webhely: www.gfaktor.hu E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.