Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Joomla sablon ingyen - Bazis Sablon 140

 

sablon-bazis140

Bázis Honlapokhoz ingyenesen telepíthető Joomla sablon.

A demo oldalon látható variációban teljesen díjmentesen használható.

a Bázis Honlapok több különböző honlap sablon alappal készülnek (melyek folyamatosan bővülnek). Ha valamelyik ezek közül megtetszik, akkor díjmentesen telepítésre kerül az éppen készülő honlapjára.

Sablon előnyei

• A honlap sablon modulos felépítésű (bokszokból/dobozokból épül fel), így Ön saját kezűleg minden oldalon szabadon variálhat, hogy mi hol jelenjen meg. Plusz saját szöveges és képes tartalommal feltöltve szinte saját egyediséget kölcsönözhet honlapjának.
• Ha ennél is több egyediségre vágyik, mert van céges arculat, vagy most van kialakulóban, sőt a megrendelés szerint én fogom tervezni is, akkor erre is egyszerűen van lehetőség.

  • A honlapon látottak nem fix - kötött elrendezés, és a megjelenített bokszok/dobozkák is csak minták, mennyiségük szabadon növelhető, csökkenthető.
  • Mivel a kiválasztott Bázis Sablon maximálisan működőképes és alkalmas a használatra, így honlapja rendhagyó esetben már 24 óra múlva, tartalommal feltöltve átvehető és a végleges helyére költöztetjük.

 

Demo oldal

Lehetőség van ennek a sablonnak
• a kisebb átalakítására,
• ill. teljesen új elgondolás, személyre szabott egyedi tervezésre is.
(… ezek a szolgáltatások a jövőben is bármikor megrendelhetőek.)

Gábriel

AMIBEN MINDENKÉPPEN SZÁMÍTHAT RÁNK:
Joomla honlapkészítés, webáruház tervezése, domain és webtárhely biztosítása, webgrafika és reklámgrafikai tervezés.

Egyedi kéréseknek megfelelő Joomla honlapok tervezése, megvalósíthatatlannak tűnő Joomla sablonok tervezése, hibásan működő Joomla modulok/komponensek hibakeresése és javítása, egyedi frontend-backend komponensek/modulok fejlesztése, kiegészítők Joomla komponensekhez,...
kisebb-nagyobb arculattervezés, logó tervezés, reklámanyagok, szórólapok, plakátok, leporellók grafikai tervezése, ... ...

E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.