Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Honlapkészítés, weboldalak tervezése

Számos reklám - marketing megoldásokkal, eszközökkel képesek lehetünk bevételeinket növelni, biztosítani. Ezen számos megoldások közül ma már az egyik legoptimálisabb és legkézenfekvőbb megoldás az interneten való megjelenés.
Mára már az internet a legfontosabb médiummá fejlődött, és ez a fejlődés még koránt sem lankad! Így az interneten való megjelenés mindenki számára különös fontossággal bír.
Kiemelt szempont a többi reklámozási megoldásokhoz képest nem csak az, hogy 24 órán keresztül biztosítja a jelenlétet és elérhetőséget, de a legreálisabb költségek, befektetések ellenében teszi lehetővé ezt számunkra.
Ezért fontos, hogy egy jól megtervezett, kialakított ügyfélteremtő weboldal bevétel növekedést eredményez a napjainkban kiélezett kereskedelmi versenyben

Cégének termékeit, szolgáltatásait éppen ebben a pillanatban is valaki(k) keresi(k) a Google keresőben. Van aki talán éppen most meg is találta, csak SAJNOS NEM AZ ÖN CÉGÉNEK HONLAPJÁN. Kicsit túlzott állítás lehet, hogy akár percenként ügyfelet, bevételt enged át konkurenseinek, de napi - heti szinten 100%! Egyre többen az interneten keresnek termékeket, szolgáltatásokat és már nem csak a fiatalok!...

Elsődleges szempontok,
melyeket mindenképpen figyelembe veszem a honlap tervezésénél

Ha a következő szempontoknak nem felel meg egy honlap, illetve akár csak egy is hiányzik, akkor az a honlap nem lesz megfelelő eszköze a vállalkozásnak, nem üzemel megfelelően, nem hoz annyi bevételt amennyire optimális esetben képes lenne.

 

01MINŐSÉGI MEGJELENÉS.
A kereskedelemben mindenki hasonló megoldásokkal, eszközökkel próbál kommunikálni. Próbálja eladni szolgáltatásait, próbálja értékesíteni termékeit kisebb, nagyobb sikerekkel. Ezért fontos, hogy megnyerő és megjegyezhető megjelenésünk legyen! Ezért fontos, hogy már az elején mikor még ismeretlenek vagyunk a leendő ügyfeleink szemében, bizalmat keltsünk bennük!

  • Fontos, mert ha azokat a termékeket, azokat a szolgáltatásokat mások is forgalmazzák, akkor már első látásra "ki kell tűnni a tömegből", hogy további lehetőségeink legyenek...
  • Fontos, mert az a bizonyos első benyomás az interneten megismételhetetlen!Továbbá a mai aktív netes társadalom figyel és érzékeny a honlapok kinézetére is.

02FELHASZNÁLÓBARÁT FELÉPÍTÉS.
Senki nem szeret keresgélni egy honlapon egy adott szolgáltatást vagy terméket. Legfőképpen az alapvető navigációs lehetőségeket. Ha a látogató nem találja meg rövid időn belül két-három kattintás alatt a várt információkat, vagy akár a nyitóoldalra, vagy kapcsolat oldalra nem tud gondolkodás nélkül eljutni, akkor bezárja a honlapot és máris egy versenytársunk, konkurensünk honlapját böngészi.

03EGYÉRTELMŰ ÉS INFORMATÍV OPTIMALIZÁLT TARTALOM.
A megfelelő tartalom két szempontból is kiemelten fontos!
Elsősorban: azért jön egy látogató a honlapunkra, hogy információkat találjon a keresett termékről, vagy megoldást a keresett problémára. Ha megtalálta amit keresett és még további plusz hasznos információkat is talál és láthatóan ezek a hírek, információk folyamatosan frissülnek is, akkor nagy valószínűséggel azt meg is fogja vásárolni, rendelni, visszatérni.
Másodsorban: a keresők a jól megírt, tervezett tartalomnak köszönhetően osztályozzák - sorolják be megfelelő pozícióba a honlapokat.

A régebben hasznos elemként alkalmazott <meta> elemek, mint például "kulcsszavak" szorgalmas kitöltése és az oldalra releváns szavak felhalmozása már nem számít semmit, nem ajánlott, sőt károkat okozhat. A SZÖVEGES RELEVÁNS TARTALOM MINDENEKFELETT!

04KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG, KARBANTARTHATÓSÁG
A honlap könnyű karbantarthatósága - frissítése a honlap tulajdonosának fontos. Ezért a honlapokat úgy készítem, hogy Ön mindenféle programozó tudás nélkül, haladó Word szövegszerkesztő ismerettel akár napi rendszerességgel egyszerűen változtathassa az oldalak tartalmát, akár több nyelven is.
A honlapok időközönkénti frissítése - új tartalom, cikk létrehozása nem csak a látogatók szempontjából hasznos, hanem a keresők is pozitívan értékelik az alkalmanként karbantartott honlapokat.

A keresőkben a hosszabb ideig nem frissített honlapok háttérbe szorulnak a folyamatosan karbantartott, frissített honlapokkal szemben.
Próbáljunk időközönként új híreket, információkat írni termékeinkről, szolgáltatásainkról