Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Honlapkészítés 50000 Ft alatt

Bázis Honlap

A legbiztosabb alap

A honlap készítése 50 000.- Ft alatti kategória
teljesen megfelel a Sikeres üzleti honlap, blog, vagy akár webáruház biztos alapjainak!
Tehát ha Ön jelenleg nem szeretne több mint 50 000.- Forintot szánni a vállalkozása honlapjára (különböző okok miatt), akkor ez a Bázis Honlap kitűnő választás, mert a jövőben bármikor rugalmasan bővíthető, egyedi kéréseknek megfelelően fejleszthető és tervezhető.

 


sablon-bazis100 sablon-bazis50-narancs sablon-bazis41 sablon-bazis60


 

Ha egy éven belül úgy dönt, hogy az üzleti honlap tervezését is nálam rendeli meg,
akkor a jelen induló honlap összege jóváírásra kerül a szolgáltatás végösszegéből.

Mikor egy jól működő, több szempontból is sikeres üzleti honlap készül, akkor is pontosan ugyanezek a biztos alapok kerülnek indulásként alkalmazásra. Ezek az alapok biztosítják a honlap főbb alapfunkcióit, mint például a honlap teljes egészére érvényesülő adminisztrációs felületet, mellyel Ön saját kezűleg, korlátozások nélkül tud létrehozni menüpontokat, oldalakat, cikkeket, reklámokat, bannereket, stb... Az alapfunkciók közé tartozik még néhány hasznosnak vélt kiegészítő is, mint például szabadszavas kereső, egy egyszerű email űrlap a kapcsolat felvételére Önnel, és még lehetséges a regisztrációhoz kötött zárt oldalak létrehozása, illetve a többnyelvű oldalak kialakítása is...

Honlap rendszerének kiépítése +
működéshez szükséges alapkonfigurálás

12 576.- Ft

A honlap rendszerének telepítése (3 darab, a rendszerhez tartozó alap honlap sablon használatával), angol és magyar nyelvi fájlok telepítésével.

Szükséges induló lépések. Tartalomkezelő rendszer feltöltése, telepítése a webtárhelyre. (A tervezés ideje alatt először saját webszerveren helyezem el a honlapot, ahol a munkálatok fázisait folyamatosan figyelemmel lehet kísérni. Hozzászólni, próbálgatni, új ötletekkel előállni, hisz azért mindíg "evés közben jön meg az étvágy". Miután a Bázis Honlap elkészült,  akkor helyezem el a végleges helyére, az Ön webtárhelyére.) Adatbázisok létrehozása, konfigurációs beállítások, webszerver beállítások. Adminisztrációs felület kialakítása - testre szabása.

A fenti összeg kizárólag a HostCity szolgáltatásai alatt biztosított webtárhelyek esetén érvényes. Más szolgáltató által biztosított tárhelyek esetén, más szerverbeállítások miatt további beállítások és egyeztetések szükségesek, mely egy-két munkaóra többletet jelenthet.

Néhány főbb alapfunkció

 • menüpontok sajátkezű szerkesztése (korlátozás nélkül)
 • alapszintű keresőoptimalizálás funkciók (SEO előírásainak megfelelő képek, linkek, címsorok beszúrása és alkalmazása)
 • korlátlan és többszintű tartalomkategorizálás
 • korlátlan oldal és menü sajátkezű létrehozása, frissítése, karbantartása
 • szabadszavas kereső
 • alapszintű zárt oldalak (meghatározott oldalakat, modulokat, menüket kizárólag regisztrált felhasználók láthatják)
 • alapszintű kommunikációs beépülő modul - email űrlap (név, email cím, tárgy, üzenet) megjelenítése csak különálló oldalon, pl. kapcsolat oldal)
 • többnyelvű oldalak kezelése modul + beépülő modulok


 

Induló honlaptartalom feltöltése (hu) +
bővített konfigurálás

12 576.- Ft

Létrehozás, feltöltés, beállatás, konfigurálás 5 oldalnyi terjedelemig, magyar nyelven.
Főbb tartalmi oldalak létrehozása, mint például Rólunk, Szolgáltatásaink, Termékeink, Kapcsolat oldalak. Az induló tartalomként feltöltött 5 oldal mintájára Ön már saját kezűleg is folytatni tudja a további tényleges honlap tartalom feltöltését. Az induoló tartalom feltöltését elvégezhetjük az Öntöl kapott kész szöveges tartalom alapján, vagy ha még nincs kész tartalom, akkor simán helykitöltő szöveggel (Lorem Ipsum...)

Tartalomfeltöltés keretein belül elvégzem...

 • kategóriák, cikkek létrehozása, induló tartalom felöltése 
 • modulok létrehozása, feltöltése, beállítása
 • menük létrehozása és feltöltése
 • cikkek belinkelése a menüpontokba 
 • oldalak létrehozása (vagyis modulok hozzárendelése a menüpontokhoz)

Az ár nem tartalmazza a feltöltött tartalom formai tervezését, stilisztikai formázását, látogatói útvonal tervezését, egyéb kreatív tervezését, keresőoptimalizálását, illetve részletes kezelési oktatást.

Ennél a pontnál jelenleg 25.152.- forintnál járunk
és már van egy teljes admin felülettel ellátott, több funkcióval is rendelkező honlapja, mely megfelelő tartalommal és megfelelően elkészített honlapstruktúrával már jó helyezéseket ér el a Google keresőben.

Következő lépésben foglalkozunk a honlap külső megjelenésével,
mely nem csak a Google keresőben elért helyezés, hanem az oldalra látogató felhasználók szempontjából is fontos. Hiszen sokan vagyunk úgy, hogy az első pillanatban tett benyomás olykor mindent eldönt.... így a megfelelő megjelenés miatt a látogatók is szívesen böngésznek a honlapon.

 

Előre elkészített honlap megjelenés, honlaparculat +
Joomla sablon

0.- Ft

Több megoldás is létezik, hogy ne az ingyenesen biztosított 3 alap honlap sablont kelljen használni az induló honlaphoz és még 50 000.- Ft alatt maradjunk. (ez a 3 alap honlap sablon koncepciója nem rossz, de azért csak kényszermegoldásnak megfelelő)

01megoldás lehet,
hogy a Joomla sablonok ingyen oldalon választ egy általam készült általános Bázis Sablont. Előnye, hogy egyszerűbben és célirányosabban tudjuk a jövőben tovább alakítani, fejleszteni (ezáltal költséghatékonyabb megoldás), biztos hogy csak annyi fájlból, programból, elemből áll, amennyire feltétlenül szükség van.

 

ikon-2Akár 24 órán belül használható honlap

ikon-2Bázis Honlapokhoz ingyenesen használható

ikon-2A demo oldalon látható variációban teljesen díjmentes

ikon-2Különféle színkombinációban választható

ikon-2Saját kezűleg variálható elrendezés

ikon-2Reszponzív honlap (mobilokra, tabokra, különböző méretű monitorokra)

a Bázis Honlapok több különböző honlap sablon alappal készülnek (melyek folyamatosan bővülnek). Ha valamelyik ezek közül megtetszik, akkor díjmentesen telepítésre kerül az éppen készülő honlapjára.

Bázis Sablon előnyei

• A honlap sablon modulos felépítésű (bokszokból/dobozokból épül fel), így Ön saját kezűleg minden oldalon szabadon variálhat, hogy mi hol jelenjen meg. Plusz saját szöveges és képes tartalommal feltöltve szinte saját egyediséget kölcsönözhet honlapjának.
• Ha ennél is több egyediségre vágyik, mert van céges arculat, vagy most van kialakulóban, sőt a megrendelés szerint én fogom tervezni is, akkor erre is egyszerűen van lehetőség.

 • A honlapon látottak nem fix - kötött elrendezés, és a megjelenített bokszok/dobozkák is csak minták, mennyiségük szabadon növelhető, csökkenthető, helyzetük szabadon változtatható.
 • Mivel a kiválasztott Bázis Sablon maximálisan működőképes és alkalmas a használatra, így honlapja rendhagyó esetben már 24 óra múlva, tartalommal feltöltve átvehető és a végleges helyére költöztetjük.
 • Reszponziv web design. A honlap megfelelően reagál a felhasználó eszközére, képernyő-kijelző méretére. Tehát a honlap használható mobilokon, tabokon, különböző méretű monitorokon.

thumb sablon-bazis50-narancs

thumb sablon-bazis41

További Joomla sablon ingyen

02megoldás lehet,
hogy számos letöltő oldalakról, más tervezők által már előre elkészített kész honlap sablonok letöltése és telepítése minden pozitív előnyével és negatív hátrányaival együtt. (negatívum lehet, hogy mivel ezek a sablonok nem Ön kérései szerint készültek, így olyan scriptek, fájlok, programok is futnak rajtuk, melyek a feleslegesek és csak lassítják a honlap működését...bővebb információ a honlap sablonokról)

03megoldás - Váltsunk egyedire
 

Lehetőség van a sablonnak
• a kisebb átalakítására,
• ill. teljesen új elgondolás, személyre szabott egyedi tervezésre is.
(… ezek a szolgáltatások a jövőben is bármikor megrendelhetőek.)

 


Ami ebbe az összeghatárba nem fér bele és külön árajánlat szükséges...
1. egyedi igények, kérések alapján történő honlap grafikai arculattervezését és a
2. tervek alapján kialakított egyedi honlap sablon elkészítését és keresőoptimalizálását
3. a honlap tartalmát érintő (illusztrációk, fényképek, kiegészítő ábrák, ikonok stb..) grafikai tervezését, szerkesztéseket, utómunkálatokat.

 

Bázis Honlapra van szükségem, elküldöm az információkat


 árak az ÁFÁT nem tartalmazzák

Gábriel

AMIBEN MINDENKÉPPEN SZÁMÍTHAT RÁNK:
Joomla honlapkészítés, webáruház tervezése, domain és webtárhely biztosítása, webgrafika és reklámgrafikai tervezés.

Egyedi kéréseknek megfelelő Joomla honlapok tervezése, megvalósíthatatlannak tűnő Joomla sablonok tervezése, hibásan működő Joomla modulok/komponensek hibakeresése és javítása, egyedi frontend-backend komponensek/modulok fejlesztése, kiegészítők Joomla komponensekhez,...
kisebb-nagyobb arculattervezés, logó tervezés, reklámanyagok, szórólapok, plakátok, leporellók grafikai tervezése, ... ...

Webhely: www.gfaktor.hu E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.