Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Honlap karbantartás - honlap frissítés, folyamatos üzemeltetés

Ma már a Megrendelők alapvető elvárásai között szerepel, hogy ÜZLETI HONLAPJUK SAJÁT KEZŰLEG FRISSÍTHETŐ LEGYEN ÉS KÖNNYEDÉN KARBANTARTHATÓ. Ettől függetlenül lehet, hogy Önnek egyáltalán nincs energiája, ideje, vagy külön embere erre a célra. Vannak akik egyszemélyes vállalkozást üzemeltetnek, így van bőven tennivaló amivel foglalkozni kell nap mint nap, de természetesen Nekik is szükségük van egy jól működő ügyfélteremtő üzleti honlapra, mely velük együtt párhuzamosan dolgozik az online piacon. Hasonló helyzet állhat fenn a több alkalmazottat foglalkoztató cégeknél is, ahol mindenkinek megvan a saját feladata, és egy újabb alkalmazottat már nem vennének fel a folyamatos üzleti honlap karbantartásra.

Ebben az esetekben mindenképpen gazdaságosabb és kifizetődőbb egy külsős alkalmazása a honlap karbantartására, honlap frissítésére. Aki csak az adott időben, időközönként lép színre.

 

Honlap karbantartás, honlap frissítés

Az interneten böngésző látogatók aszerint ítélik meg a vállalkozását, amit a honlapon látnak és ahogy látják! Ha a honlapja igényes, karbantartott akkor a vállalkozás is és szolgáltatása, termékei is jó lehet. (hiszen egy üzlethelyiséget, bemutatótermet is folyamatosan karbantartunk. az elavult-régi termékeket bevesszük, az új termékeket kitesszük, az elrendezését is variáljuk időnkét, ...) Ugyanígy egy honlappal is hétről-hétre foglalkozni kell, hogy a rajta levő információk mindig aktuálisak legyenek és a tartalom mindíg megfelelő elosztású, kategorizált legyen.

A Google kereső is pozitívan értékeli és előrébb sorolja azokat a honlapokat, melyeken érezhető a folyamatos karbantratás, folyamatos friss információ publikálása.

 

Ha azt látják a látogatók, hogy a cég honlapja elhanyagolt, nem csupán a megjelenése, de az információk is régiek, akkor ezek a jellemzők negatívan befolyásolják a további kapcsolatfelvételt is. Nem beszélve arról, hogy a Google kereső is hátrébb sorolja azokat a honlapokat, melyekhez huzamosabb ideig nem nyúltak hozzá és nincs folyamatosan friss tartalom.

 

Ha azt szeretné, hogy honlapja megjelenésében és tartalmában mindig a vállalkozás és piaci igényeinek megfelelő legyen és folyamatosan friss tartalommal várja visszatérő ügyfeleit, azonban ezt nem tudja saját erőforrásból megoldani, akkor a honlap üzemeltetés és karbantartás szolgáltatásunk a legideálisabb választás az Ön számára!

 

Ajánlatot kérek honlapom karbantartására