Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Fórum komponensek

Ha szükség van a fórum komponens megjelenésének módosítására 15.500.- Ft

 

Mi a fórum?

A fórum egy olyan közösségi funkció, megoldás, amely esetében a fórum felhasználói írhatnak egymásnak és olvashatják egymás hozzászólásait bizonyos témá(k)ról.

A fórum egyrészt jó megoldás a felhasználóknak, mert közösségi tartalmat állítanak elő, amely mások számára is fontos, hasznos lehet, saját maguk számára pedig problémamegoldást jelenthet a közösségi tudás megosztása révén. Általában regisztrációhoz kötöttek a fórum hozzászólások, sok esetben a fórum témák és hozzászólások olvasása is. Szinte mindig felügyeli egy moderátor a fórum működését és a hozzászólásokat.

Gábriel

AMIBEN MINDENKÉPPEN SZÁMÍTHAT RÁNK:
Joomla honlapkészítés, webáruház tervezése, domain és webtárhely biztosítása, webgrafika és reklámgrafikai tervezés.

Egyedi kéréseknek megfelelő Joomla honlapok tervezése, megvalósíthatatlannak tűnő Joomla sablonok tervezése, hibásan működő Joomla modulok/komponensek hibakeresése és javítása, egyedi frontend-backend komponensek/modulok fejlesztése, kiegészítők Joomla komponensekhez,...
kisebb-nagyobb arculattervezés, logó tervezés, reklámanyagok, szórólapok, plakátok, leporellók grafikai tervezése, ... ...

Webhely: www.gfaktor.hu E-mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.