Kérdése van?  +36-20/3434-551

Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani.
Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani.

Fontos a mobilbarát honlap mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

E-mail fiókok biztosítása

Hosting szolgáltatásunk keretében biztosítunk Ügyfeleink részére e-mail szolgáltatásokat is. Az említett szolgáltatáscsoport alatt azt értjük, hogy meglévő, vagy új domain nevéhez kapcsolódóan e-mail postafiókokat hozunk létre, valamint ehhez rendelünk egyéb rendszerszintű megoldásokat.

 

  • E-mail címéhez saját számítógépéről egy levelező program (Pl. MS Outlook, MS Outlook Express) használatával tud csatlakozni POP3 vagy IMAP protokollon keresztül.
  • Amennyiben Ön sokat utazik, és notebook számítógéppel nem rendelkezik, Webmail rendszerünk használatával könnyedén tudja levelezését kezelni a Világ bármely pontjáról.
  • E-mail címéhez lehetősége van alias címeket rendelni, így egy fiók alatt több címre érkező leveleket tud fogadni.
  • Az adminisztrációs felületen leveleit bárhova átirányíthatja. A beérkező levelekről, amennyiben mobiltelefon szolgáltatójánál van előfizetése mobil e-mail címre, lehetőség van, hogy a beérkező levelek egy másolatát mobiltelefonjára továbbítsuk, vagy csak egy sms értesítést kapjon új levél érkezéséről.